Hvem er vi?

Vår nettside https://think-big.lt/

Hvilke personlige data samler vi inn og til hvilke formål?

Kommentarer

Når en side-besøker forlater en kommentar, samler vi personlig informasjon til den besøkende som oppgis i kommentarskjemaet, i tillegg til IP-addressen til den besøkende og informasjon om nettleseren som brukes av den besøkende slik at vi lettere kan oppdage spam.

En anonym linje, skapt på grunnlag av e-post addressen til den besøkende (eng. hash), kan oppgis til Gravatar-system for å sjekke om den besøkende bruker dette systemet. Personreglene til Gravatar finnes her: https://automattic.com/privacy/. Ved godkjenning av kommentaren, blir profilbildet til den besøkende  synnlig i kommentarkontekst. 

Bilder

Hvis du laster opp et bilde til nettsiden, unngå bilder med informasjon om lokasjonen din (EXIF GPS). Side-besøkere kan laste ned bildene som publiseres på nettsiden, og få adgang til informasjon om lokasjonen til  den besøkende som lastet opp bildet.

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Hvis dere forlater en kommentar på vår nettside, kan dere velge å lagre navnet, e-post addressen og addressen til nettsiden i Informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler for deres bekvemmelighet slik at dere ikke trenger å oppgi opplysningene deres når dere skal skrive en kommentar på nettsiden vår neste gang. Informasjonskapslene blir lagret i ett år. Hvis dere besøker påloggingssiden vår, skal vi gi dere en midlertidig informasjonskapsel, som vi vil bruke til å avgjøre om nettleseren du bruker godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapsleren samler ikke deres personlig data og brukes ikke videre når dere slår av nettleseren. Når dere logger på, skal vi oppgi et par informasjonskapsler som vil gjøre det mulig å lagre påloggingsinformasjon og skjermalternativer. Informasjonskapslene blir  lagret i to dager, informasjonskapslene for skjermalternativene – i ett år. Hvis dere velger „Hus meg“, forblir dere pålogget i nettsiden vår i to uker. Hvis dere logger av brukeren deres, blir informasjonspaslene for pålogging slettet. Hvis dere redigerer eller legger ut en post, blir en tilleggsinformasjonskapsel lagret i nettleseren deres. Denne informasjonskapselen samler ikke deres personlige data, men bare identifiserer ID-en til posten. Denne informasjonskapselen utløper etter ett døgn.

Innholdet til andre nettsider

Postene som legger ut på denne netsiden, kan inkludere annerledes innhold (f.eks. videoklipper, bilder, artikler og annet). Innholdet fra andre nettsider fungerer som om besøkeren til vår nettside hadde besøkt de andre nettsidene. Disse nettsidene kan samle deres personlige data, bruke informasjonskapsler, inkludere ytterligere tredjepartssporing, overvåke deres interaksjon med innholdet, inkludert tilfellene hvor dere har en bruker på den nettsiden og er pålogget. 

Analytics

Hvem deler vi deres personlige data med?

Hvor lenge lagrer vi deres personlige data?

Hvis dere forlater en kommentar på nettsiden vår, skal kommentaren og dens metadata lagret på ubestemt tid. Vi gjør dette for å automatisk godkjenne hvilke som helst senere kommentarer uten å  forsinke dem uten grunn. Vi lagrer også personlig data som registrerte brukere oppgir på kontoen sin. Alle brukere kan se, redigere eller slette sin personlige data på hvilken som helst tid (med unntak av brukernavn som ikke kan forandres). Administratorene til nettsiden kan også se og redigere denne informasjonen. 

Dine rettigheter angående behandling av dine personlige data

Hvis dere har en konto på denne nettsiden eller har skrevet en kommentar, kan dere be om å få informasjon om deres personlige data som vi behandler, inkludert personlige data som dere selv har oppgitt. Dere kan også be om å slette hvilken som helst personlige data deres som vi behandler. Denne retten er ikke gyldig med hensyn til personlige opplysninger som vi lagrer av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor sender vi opplysningene deres?

Kommentarene til besøkende kan sjekkes i et automatisk oppdagingssystem for spam. 

Deres kontaktinformasjon

Tilleggsinformasjon

Hvordan lagrer vi opplysningene deres?

Hvilke prosedyrer har vi anngående brudd på regler for behandling av personopplysninger?

Fra hvilke tredjeparter får vi informasjon?

Hvilken automatisert beslutningstaking og / eller profilering utfører vi med data til besøkende?

Krav om utlevering av opplysningene